FORUM.OSVALECH.CZ

Diskuzní fórum Osvalech.cz

peak

Vše ohledně tréninku, tréninkové metody a postupy

Moderátoři: Cynik, Lifter675, Reno, melounek

peak

Příspěvekod bazinger » ned, 3 úno 2008, 12:45

od vcera mi vrta v hlave celkovo peak

velky objem treba poriadne vypeakovat aby sme zneho vytazili co najviac - jednoduche

lenze jak to vlastne je ? ked odmakam napr sheika tak zosilniem ale bez peaku nevyuzijem ten potencial ktory vtom objeme je, dajme tomu ze by som peak nedal, zosilniem casom alebo o ten potencial pridem ?

jak peakujete ten velky objem, resp. co sa vam najviac osvedcilo ?

otazka hlavne na ludi co maju skusenosti s ruskymi rutinami vseobecne, drlift, tradewind, M+M atd atd

diky
bazinger

Příspěvekod CIZOPASNIK » ned, 3 úno 2008, 12:52

v sheikovi jsou trojkovy opakovani s 80%, peak tady neni tak dulezity jako treba u korteho kde sudlas petkovy serie s vahou kolem 70%

...jde ti o to abys dal maximalku nebo neby ti nezmizela ta sila a pracovni kapacita kterou jsi nahnal? pokud to prvni tak peak, pokud to druhe tak toho se bat nemusis pokud neskoncis trenink a nebudes se nasledne tri mesice kopat do zadku... obvykle se da deload nejaky ten tyden a pak zase hura objem
"Knowing is not enough, we must apply
Willing is not enough, we must do."

Bruce Lee
CIZOPASNIK

Příspěvekod bazinger » ned, 3 úno 2008, 13:20

ide mi o maximalny vykon, celkovo s treningami ktore maju velke volume nemam moc skusenosti, chcem skusit sheiko benche a ponich asi klasicky wsb, tak ze ci treba nieco specialne co sa peaku tyka, pripadne ci neexistuje niaka rychlovka na 1-2tyzdne (peak)
bazinger

Příspěvekod kouba » ned, 3 úno 2008, 13:40

cizo víš jak dopadl loni tradewind, když si naložil podle procent jakousi váhu ale pak nezvedl, protože byla chyba v desetinné čárce (ale ve skutečnosti nebyl zvyklý a nevypeakoval? :P :D ) ?

osobně jsem tohle dohnal k dokonalosti, 1. trénink jedu 6x3, 2. trénink bear style, 3. trénink 3x2, takže v pondělí nacvičím objem a v pátek už peakuju. Už asi půl roku a de to furt :lol:
kouba

Příspěvekod cha cha » ned, 3 úno 2008, 13:46

Tomu se říká fomin, koubo :-)
,,Zdálky jsem jí naznačil, že se za ní stavim do restauračky (kde pracuje, protože jí tam výdávám) a pak zajdem ke mě. Souhlasila."
cha cha

Příspěvekod kouba » ned, 3 úno 2008, 13:48

cha cha píše:Tomu se říká fomin, koubo :-)

trošku pozměněný a pořád ho aktualizuju podle pocitu, proto asi funguje:-)
kouba

Re: peak

Příspěvekod DrLift » pon, 4 úno 2008, 07:13

bazinger píše:od vcera mi vrta v hlave celkovo peak

velky objem treba poriadne vypeakovat aby sme zneho vytazili co najviac - jednoduche

lenze jak to vlastne je ? ked odmakam napr sheika tak zosilniem ale bez peaku nevyuzijem ten potencial ktory vtom objeme je, dajme tomu ze by som peak nedal, zosilniem casom alebo o ten potencial pridem ?

otazka hlavne na ludi co maju skusenosti s ruskymi rutinami vseobecne, drlift, tradewind, M+M atd atd

diky

Mne osobne nejvic vyhovovalo vyladovani jake je v trenincich od S.Ivanova. Pokud ale nejdes na zavody, tak ti to nedoporucuju. Vse je podrizeno k tomu, abys byl v top forme v den D. Pak budes totiz tak trosku v prdeli (zkusenosti vice lidi).
DrLift
Guru

Příspěvekod bazinger » pon, 4 úno 2008, 15:54

tie zavody zvazujem len si to niako neviem rozvrhnut, ked uz pojdem pripravnu fazu vramci sheika tak sa mi urcite oplati ist aj sutazna ? na peak stacia tak 2-3tyzdne, nie ?
bazinger

Příspěvekod Lifter675 » úte, 5 úno 2008, 13:19

pravděpodobně nezesilníš, četl sem na to studii ale nemůžu ji najít. Teď jedu kombo korte+fomin (1w. load,4w.overload,1w.deload,4-6w. load) a v 85% tratě mi to šlape pěkně.
ten, kdo vymyslel práci, měl ji také naučit onanovat, aby se dovedla udělat sama
Lifter675
Site Admin

Příspěvekod g_dgrim » úte, 5 úno 2008, 13:23

nechce sa ti to rozpisat? neako som to nepochopil :?
Vojto čo vygrcal, utrel vrchom pyžama, chrumky zadupané do drahého Peržana.
g_dgrim

Příspěvekod Lifter675 » úte, 5 úno 2008, 14:10

g_dgrim píše:nechce sa ti to rozpisat? neako som to nepochopil :?

co na tom nechápeš? ten trénink mám v logu http://hardcorebodybuilding.cz/forum/vi ... php?t=1065
ten, kdo vymyslel práci, měl ji také naučit onanovat, aby se dovedla udělat sama
Lifter675
Site Admin

Re: peak

Příspěvekod Tradewind » úte, 5 úno 2008, 17:48

bazinger píše:od vcera mi vrta v hlave celkovo peak

diky

Peak je hodne individualni. Zalezi taky jak to jde s dresama a jak moc na ne spolehas. Taky kdyz pak shazujes do vahovky, tak aby jsi vedel o kolik zhruba spadnes, a podle toho nastavit zaklad. Proste obecne nejde rict, peakuj presne tak ale takhle uz ne.

Peakovat ale kazdou rutinu asi nutne neni, ta sila ti nikde neutece. Ale zas je dobre vedet, jak to udelat, kdyz to budes potrebovat - takze si musis par peaku vyzkouset.
Tradewind

Příspěvekod bazinger » úte, 5 úno 2008, 19:04

berme to tak ze triko vobec neplanujem, chcem vytazit co najviac na RAW silu momentalne z velkeho objemu stym ze tym padom to potrebujem vypeakovat, staci klasicke wsb ?
trade ty osobne mas ake skusenosti ? budem rad ked sa rozpises
bazinger

Příspěvekod Tradewind » úte, 5 úno 2008, 19:18

No hlavne zalezi na tom objemu, jak jsi ho jel. Mi prijde, ze se tam da hrozne hodne veci zkazit a tim peakem uz nic nezachranis.

Treba z Korteho jsi po 1 fazi akorat tak nachystany v dalsim mesici na peaknuti maxka pro 3-5 op. Ale pro jedno moc ne. To same po 1. fazi killera. Proste mi tam chybi ty klicove lifty s 80%.

Treba i kdyz jedes sheika, jak jsi psal. Tam staci aby jsi to mel jenom o trochu nadhodnocene a pred peakem, kdy mas byt plny sily a nateseny na velke vahy jsi akorat tak zraly na deload. :) Ale to muze byt i jinyma vecma, treba zbytecne velkym volume atd.

Muj rozpis na poslednich 5 tydnu by ti byl asi na nic. Spis to zkus jak jsem psal, zkouset treba ivanova, sheiko ma taky peak ... nebo neco mezi tim si upravit. :) Proste musis zkouset.
Tradewind

Příspěvekod EdCoan » stř, 6 úno 2008, 10:45

Peak jede skoro kazdej jinak...na me funguje jet 3x3 90% dokud to de (pokazdy pridat 2.5kg). Jak se to zastavi (citim ze dalsi trenink uz to nedam) tak uz jen pyramida po 1x3. Mno a pak uz jen singly, deload a test maxim.
e36 328i sedan individual
EdCoan

Zpět na Trénink